Voor zorgorganisaties

Lichter leven training in zorgorganisaties

In veel zorgorganisaties is het ziekteverzuim hoog.

De werkdruk ligt hoog, de caseload per medewerker groeit. Het personeel is betrokken en zorgt goed voor klanten en cliënten. Helaas verliezen ze zichzelf daarmee uit het oog. 

Mijn aanpak is gericht op eigenaarschap en zelfstandig bijsturen om de balans te herstellen. Of dit nu gaat om meer energie, minder stress of een ander dieperliggend patroon. Je krijgt in deze training inzicht in je eigen handelen én de tools om het direct aan te pakken.

Ik breng mijn kennis en expertise graag met de nodige humor in. Ik stel me kwetsbaar op, doorzie overlevingsmechanismen en kom graag in gesprek om deze training in jouw organisatie uit te rollen.

Ik heb mijn positieve levensflow weer te pakken heb. Een gedegen onderbouwing van het materiaal en het werkt echt.

– Marieke, zelfstandig psycholoog –

Handvatten om zelf aan de slag te gaan. Stress opruimen zonder alles te hoeven benoemen of op te rakelen. Je onderbewuste weet het al. Zo fijn!

– Marion, verpleegkundige LUMC –

De training heeft me veel inzichten gegeven dat je je mind kunt omzetten naar een leven zonder stress. Ik voel mij emotioneel weer in balans.  Marije is kundig, to the point, respectvol, weet waar ze mee bezig is en wat ze uitdraagt. Ze heeft een fantastische liefdevolle uitstraling.

– Ans, medewerker voorbereiding en
selectie Pleegzorg Xonar –

Ik heb mezelf beter leren kennen, ik heb een stuk rust gevonden en kan weer met een boek op de bank zitten. Ik kijk nu met positieve ogen naar mijzelf en kan met andere, meer positieve ogen naar mijn omgeving kijken. Marije is heel toegankelijk, open en je voelt je veilig bij haar om jezelf open te stellen. Ze heeft goede kennis van zaken en weet de materie duidelijk over te brengen.

– Gea, salarisadministrateur –

Ik beveel deze training zeker aan, ik voel meer rust en vertrouwen. Ik voel mij lichter en heb veel mooie veranderingen gezien bij de andere deelnemers.

– Jean, directeur zorg Xonar –

Het heeft mij heel veel inzichten, rust en vooral grip op stress gegeven.

– Jolien, ambulant begeleider Scauting –

Aanbevolen door

Voor nieuwsgierige professionals

Een uitermate geschikte training voor nieuwsgierige professionals die zoeken naar innovatie en non-verbale methodes om stress te reduceren bij zichzelf en hun klanten.

De training wordt op maat uitgewerkt en bestaat meestal uit vijf dagen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vier keer per jaar intervisie te doen onder mijn leiding.