Recensies

Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Hoe fijn is het om weer thuis te willen komen en thuis te zijn in vol geluk met jezelf, dierbaren en omgeving. Dat was jaren geleden een grote wens en diep verlangen. In de naweeën van een vechtscheiding was ik 20 kilo afgevallen en worstelde ik met alles in het leven.

Ik leerde de verbinding weer te vinden met mezelf. Ik kreeg tools aangereikt om de stress en mijn problemen niet alleen kleiner te maken, maar ook daadwerkelijk op te lossen. Dat was een hele nieuwe ervaring. Heel langzaam kreeg ik steeds meer grip en inzicht in mezelf..

– Wendy –

Ik heb mijn positieve levensflow weer te pakken heb. Een gedegen onderbouwing van het materiaal en het werkt echt.

– Marieke, zelfstandig psycholoog –

Handvatten om zelf aan de slag te gaan. Stress opruimen zonder alles te hoeven benoemen of op te rakelen. Je onderbewuste weet het al. Zo fijn!

– Marion, verpleegkundige LUMC –

Doeltreffende en diepgaande methode die de oorzaak van veel dingen oplost zodat je echt geholpen bent en geen pleisters plakt.

– Suzanne, in between jobs –

De workshop ontstressen heeft mij al zoveel gebracht. Ik hoefde daarom niet te twijfelen om ook de vierdaagse training te volden. Het heeft mij heel veel inzichten, rust en vooral grip op stress gegeven.
Marije is een heel fijn en empathisch persoon. Ze heeft kennis en inzichten paraat en is tijdens de gehele training zeer betrokken bij het proces. Het heeft mij zeer veel verlichting en vertrouwen opgeleverd. Dank je wel!

– Jolien, ambulant begeleider Scauting –

Ik heb mezelf beter leren kennen, ik heb een stuk rust gevonden en kan weer met een boek op de bank zitten. Ik kijk nu met positieve ogen naar mijzelf en kan met andere, meer positieve ogen naar mijn omgeving kijken. Marije is heel toegankelijk, open en je voelt je veilig bij haar om jezelf open te stellen. Ze heeft goede kennis van zaken en weet de materie duidelijk over te brengen.

– Gea, salarisadministrateur –

Ik luister steeds meer naar wat ik nodig heb. Het resultaat is dat ik dus beter grenzen stel, naar mijzelf en dus ook naar de ander.

– Pasja, HR medewerker Entrea Lindenhout –

Ik heb in mijn opleiding al zoveel theorieën gekregen over stress. Maar alles focust zich op cognitie. Deze training is de enige die gaat over het onderbewuste en ik heb er zoveel inzicht door gekregen.

– Esther, orthopedagoog bij YELL –

Deze cursus heeft mij veel inzicht gegeven, vooral in mezelf. Ik vertrouw nu meer op mijn gevoel. Ik had veel stress i.v.m. prive omstandigheden. Marije voelt heel vertrouwd, ze is heel kundig en bekwaam.

– Gea, ambulant begeleidster –

Ik ervaar weer veiligheid in mijzelf, ik voel mij zoveel blijer en al mijn emoties mogen weer stromen!

– Jolanda, Begeleider Pleegzorg Xonar –