Kernmodule

“Je verleden kan je niet wissen, maar de impact hiervan op de toekomst wel!”

“Ik heb een betere relatie met mezelf gekregen, daar ben ik dankbaar voor”

“Dit werkt sneller en effectiever dan de vele therapieën die ik heb gevolgd”

“Een aanwinst voor iedere coach of therapeut”

 

 

Verlicht, vol vertrouwen en het gevoel dat ik het helemaal zelf kan. Dat beschrijft hoe je je voelt na deze vierdaagse. Gedurende de dagen leer je op een steeds dieper niveau je rugzak met bagage te legen. Nieuwe laagjes komen boven, ze mogen er zijn en worden in het licht gezet.

 

Tijd voor transformatie dus! Of je nu tuinman, psycholoog, moeder of ICT’er bent. We zijn allemaal mensen en allemaal hebben we een diep verlangen om relaxed door het leven te gaan. En ook dat als het even (of wat langer) tegen zit de mogelijkheid te hebben om de LEIDING te hebben in je leven in plaats van te LIJDEN aan je leven.

 

Je verleden kan je niet wissen, maar de impact hiervan op je toekomst kan je wel compleet veranderen en dat ervaren alle deelnemers tijdens de kernmodule. Ik gun het iedereen dit mee te maken.

 

Programma

 

Dag 1 Mindset en Leerspiraal

Je leert situatie ontstressen die je al heel lang met je mee draagt en waarvan je weet dat ze je nu nog beïnvloeden in je gedrag. Dit keer gaan we een stap verder dan tijdens de Workshop Ontstressen. Je leert meer over je eigen mindset. Wat zeg jij over jezelf en is dit helpend of juist belemmerend? Natuurlijk krijg je hulpmiddelen om je mindset direct op de gewenste manier aan te passen.

Met behulp van de leerspiraal ga jij op ontdekkingstocht in je eigen leven, een heel handig instrument dat je gedurende deze vierdaagse telkens weer inzicht geeft in waar jij staat en wat je nu kunt transformeren.

 

Dag 2 Weg met die oude patronen

Een dag met volop ruimte om te oefenen en samen te werken. Je gaat patronen in je leven ontdekken en veranderen. We hebben allemaal zo onze gewoontes, sommigen heel helpend en in andere zit je als het ware gevangen. Dan is er sprake van stress! Je wilt het heel graag anders doen, maar het lukt je niet. Dat is logisch als je weet hoe het onderbewuste werkt.

Vandaag gaan we hier verandering in brengen. Je krijgt een paar helpende patronen mee, die jou een basis geven om je veilig te voelen. De leerspiraal wordt voor jou al gemakkelijker om toe te passen. Deze dag ga je al een stuk lichter naar huis.

 

Dag 3 Relaties vrij maken van stress

Een prachtige dag waarin we volop aandacht geven aan relaties. Allereerst vanuit een theoretisch kader om je inzicht te geven in de impact die relaties op je kunnen hebben.

De belangrijkste relatie heb je met jezelf. Je neemt jezelf mee in alles wat je doet en denkt. Hoe ga jij eigenlijk met jezelf om? Ben je mild en lief voor jezelf? Of doe je wel eens lastig: negatief denken over jezelf, jezelf minder waard vinden dan anderen, boze stemmen in je hoofd? De relatie met je ouders komt aan bod en daar is vaak best wat (stress) in op te ruimen. Je leert vandaag een prachtige tool om de stress uit al je relaties te halen.

Een dag vol wonderen en vaak een dag waarbij je je heel liefdevol en verlicht voelt. Je komt weer helemaal uit bij wie jij ten diepste bent.

 

Dag 4 Ons fundament op liefde

We zijn op de laatste dag aangekomen. Gelukkig hebben we nog een paar mooie items op het programma. We gaan onze eigen basis, ons fundament verstevigen en dat voelt heel goed.

Ook maken we tijd voor een creatief proces waarin je intuïtief aanvoelt welk materiaal/boek of item jou informatie geeft over een probleem dat zich vaker voordoet.

In de middag is er tijd om samen te werken aan “restpuntjes” of nog eens het materiaal door te nemen en vragen te stellen.

 

Het dagelijks leven weer in

Is na deze vierdaagse dan alles opgelost? Nee, natuurlijk niet. Maar heel veel is wel opgelost en je neemt je eigen “wonderkoffer” mee naar huis. Zodat je (samen) verder gaat met het oplossen van alle dingen waar jij stress van hebt.

 

Je ontmoet gelijkgestemden met wie je verder op dit pad gaat. Want één ding is zeker, als je dit gedaan hebt, wil je niet meer terug! Ik kijk er naar uit om dit avontuur met jou samen te beleven en jullie enthousiast te maken voor deze fantastische methode.

 

Praktische informatie

  • Parkeren is gratis
  • Kijk per locatie of de biologische lunch inclusief is (zo niet dan kan je ervoor kiezen deze te bestellen, geef dit twee weken van tevoren op bij marije@mspirit.nl)
  • Er is de hele dag koffie, thee en vers fruit aanwezig.
  • Bij mooi weer kunnen we buiten oefenen

 

Data 2020 en locaties:

  • 10, 11, 24 en 25 januari 2020, ’t Anker, Voorsterweg 36 in Zwolle (incl. lunch)
  • 13 t/m 16 mei 2020, Dominicanenklooster, Assendorperstraat 27 in Zwolle (excl. lunch)
  • 23 tm 26 september, Dominicanenklooster, Assendorperstraat 27 in Zwolle (excl. lunch)

 

Aanmelden:

Aanmelden Kernmodule 10,11,24,25 januari

Aanmelden Kernmodule 13 t/m 16 mei

Aanmelden Kernmodule 23 t/m 26 september

 

Voor jou?

Ik wil jou graag terugbrengen bij je gevoel, je bewust maken van de gezonde keuzes die je hebt, zodat jij weer in balans komt en je gezondheid ook.

Zullen we elkaar ontmoeten?