Workshops

Ik geef graag workshops waardoor jij in staat bent je eigen balans te herstellen. Of dit nu gaat om meer energie, minder stress of een ander thema. Iedere workshop geeft jou de mogelijkheid om gezondere keuzes te maken. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en heldere tools om direct toe te passen. Ik breng mijn kennis en expertise graag in met de nodige humor. Met meer dan twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik goed in staat om mijn kennis en kunde uit de Natuurgeneeskunde te combineren met de realiteit van het bedrijfsleven.

Mijn workshops worden altijd hoog gewaardeerd op relevantie en waarde. Deelnemers zeggen dat ik in staat ben om in korte tijd vertrouwen te creëren, een uitnodigende stem heb om naar te luisteren en een open sfeer creëer waarin optimaal geleerd kan worden.

Particulier

Workshop Ontstressen

Wanneer jij geregeld malende gedachtes hebt, scenario’s door je hoofd blijven spoken en je situaties maar moeilijk los kunt laten. Maar ook als je je onrustig voelt, je meerdere keren per week (spannings-) hoofdpijn of nek- en schouderklachten hebt. Wanneer je het gevoel hebt dat het leven je overkomt.

Als je van jezelf weet dat je gevoelig bent voor stress, op ziet tegen situaties, geregeld fysieke klachten hebt (niet lekker slapen, verkrampte spieren, spanning in je lichaam, druk in je hoofd, etc.) of keuzestress ervaart.

Lees verder over 'Workshop Ontstressen'

Kernmodule

Verlicht, vol vertrouwen en het gevoel dat ik het helemaal zelf kan. Dat beschrijft hoe je je voelt na deze vierdaagse.

Gedurende de dagen leer je op een steeds dieper niveau je rugzak met bagage te legen. Nieuwe laagjes komen boven, ze mogen er zijn en worden in het licht gezet.

Tijd voor transformatie dus!

Lees verder over 'Kernmodule'

Gelukkig samengesteld gezin!

Het begon allemaal zo mooi toen je (opnieuw) de liefde vond. Je was in de zevende hemel. Deze relatie was het helemaal. Wist je dat de harde waarheid is dat één op de drie huwelijken het niet redt. Bij samengestelde gezinnen is de kans op slagen nog veel kleiner.

 

Daarom hebben we deze fantastische training ontwikkeld, zodat jij – vader, moeder, stiefvader, stiefmoeder, bonusvader, bonusmoeder of kind in een samengesteld gezin – effectief kunt komen tot de oplossing van de belemmeringen die je tegen komt. Zodat de liefde weer vrijuit kan stromen.

 

De liefde! Want die bracht jullie bij elkaar.

Lees verder over 'Je eigen gelukkig samengesteld gezin!'

In company

Vlammen op kantoor & Energiek naar huis

Het is een praktische workshop waarin jij inzicht krijgt in hoe jij jezelf fit en gezond kunt houden. De onderwerpen zijn allemaal gericht op het verkrijgen van meer energie, aan bod komen:

  • Voeding
  • Emoties en hoe je deze zelf kunt ont-stressen
  • Energiegevers/energienemers
  • Inspiratie
  • Omgevingsfactoren
Lees verder over 'Vlammen op kantoor & Energiek naar huis'