Workshops

Ik geef graag workshops waardoor jij in staat bent je eigen balans te herstellen. Of dit nu gaat om meer energie, minder stress of een ander thema. Iedere workshop geeft jou de mogelijkheid om gezondere keuzes te maken. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en heldere tools om direct toe te passen. Ik breng mijn kennis en expertise graag in met de nodige humor. Met meer dan twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven ben ik goed in staat om mijn kennis en kunde uit de Natuurgeneeskunde te combineren met de realiteit van het bedrijfsleven.

Mijn workshops worden altijd hoog gewaardeerd op relevantie en waarde. Deelnemers zeggen dat ik in staat ben om in korte tijd vertrouwen te creëren, een uitnodigende stem heb om naar te luisteren en een open sfeer creëer waarin optimaal geleerd kan worden.

Particulier

Workshop Ontstressen

Wanneer jij geregeld malende gedachtes hebt, scenario’s door je hoofd blijven spoken en je situaties maar moeilijk los kunt laten. Maar ook als je je onrustig voelt, je meerdere keren per week (spannings-) hoofdpijn of nek- en schouderklachten hebt. Wanneer je het gevoel hebt dat het leven je overkomt.

Als je van jezelf weet dat je gevoelig bent voor stress, op ziet tegen situaties, geregeld fysieke klachten hebt (niet lekker slapen, verkrampte spieren, spanning in je lichaam, druk in je hoofd, etc.) of keuzestress ervaart.

Lees verder over 'Workshop Ontstressen'

Kernmodule

Vrolijker, positiever, een stuk lichter en vol vertrouwen. Dat beschrijft hoe jij je voelt na deze vierdaagse Kernmodule van Live the Connection. Je leert om blokkades en stress die jij nu ervaart in jouw leven blijvend en snel op te lossen. In deze workshop gaat het om jou!

Lees verder over 'Kernmodule'