Wat ik kan betekenen

Natuurgeneeskundig consult

Bij een natuurgeneeskundig consult benader ik je klacht vanuit vijf natuurgeneeskundige invalshoeken. In feite komen alle behandel vormen hier samen. Ik doe een uitgebreide intake, waarin we samen kijken naar meerdere aspecten van jouw gezondheid.

Lees verder over 'Natuurgeneeskundig consult'
Natuurgeneeskundig consult

Werkvormen en mogelijkheden

Goede voeding werkt

Goede voeding werkt

Buikpijn na het eten? Last van oprispingen, brandend maagzuur? Een zwaar gevoel na de maaltijd? Moe en weinig energie? Ieder jaar een kilootje zwaarder geworden, terwijl je oorspronkelijk slank was? Of gewoon nieuwsgierig naar wat nu gezond eten is…… Wat de aanleiding ook is, je bent van harte welkom voor een afspraak.

Lees verder over 'Goede voeding werkt'

Reiki & ontspanning

In mijn praktijk kom ik veel verschillende mensen tegen, maar allemaal hebben ze wat gemeen. Ze voelen zich uit balans, onrustig, vermoeid of hebben een tijdje hun eigen grenzen overschreden. Hierdoor voelen ze zich niet gelukkig en worden ze gehinderd om datgene te doen wat ze eigenlijk willen doen. Ik zorg met Reiki behandelingen voor diepe ontspanning, rust komt en er ruimte ontstaat om je weer prettiger te voelen.

Lees verder over 'Reiki & ontspanning'
Reiki & ontspanning
Zonnebloem

EFT (Emotional Freedom Technique)

EFT richt zich op het behandelen van de beleving van een probleem. Je haalt de gebeurtenis of het trauma niet weg, maar je zorgt er wel voor dat de beleving van deze gebeurtenis geen stress meer veroorzaakt. De stress wordt als het ware van de gebeurtenis (trauma, fobie, emotionele klacht) afgehaald, waardoor je een volgende keer dat je in aanraking komt met deze gebeurtenis vanuit meer ontspanning kunt reageren. Het is een uitermate eenvoudige en doeltreffende methode die in de meeste gevallen blijvend resultaat oplevert.

Lees verder over 'EFT'

Coaching

Soms zit je even helemaal vast, je weet eigenlijk niet meer waarom je zo moe, onzeker of gestresst bent, je hebt vaak dezelfde klachten zoals migraine, oververmoeidheid, infecties, ontstekingen, of je hebt weinig zin om weer naar je werk te gaan. Voor je gevoel beland je iedere keer in dezelfde, ongewenste situatie. Wil je dit doorbreken? Dan wordt het tijd om zicht te krijgen op de voor jouw belemmerende gedragspatronen, zodat je in de toekomst anders kunt handelen.

Lees verder over 'Coaching'
Coaching
Bach Bloesems

Bloesems

Je voelt je uit balans, je kunt niet helemaal bij je normale kwaliteiten komen. Het overkomt ons allemaal weleens. Dit kan het gevolg zijn van ziekte, maar ook gewoon omdat je het druk hebt of even niet zo lekker in je vel zit. Bloesems kunnen dan wat voor jou betekenen. Ze werken door op jouw emoties en kwaliteiten. De Bloesems richten zich op hoe jij omgaat met ziek zijn en je uit balans voelen. Dit in tegenstelling tot de andere behandelvormen die zich meer richten op het ziek zijn zelf.

Lees verder over 'Bloesems'

Touch for Health

Bij Touch for Health werken we samen. Aan de hand van spiertesten zoek ik samen met jou uit welke energiebaan geblokkeerd is en wat nodig is om de energie weer vrij te laten stromen en jouw zelf herstellend vermogen te activeren.

Lees verder over 'Touch for Health'
Touch for health
Bloedanalyse

Bloedanalyse

Aan de hand van een paar druppels bloed kan heel wat informatie over jouw gezondheid achterhaald worden. Het voordeel van deze test is dat je ineens veel informatie beschikbaar hebt. Dit betekent ook dat je onverwachte en minder leuke dingen kunt tegen komen. Ik vind het daarom van belang om de test in te zetten waarvoor hij bedoeld is, achterhalen waar gezondheidsklachten vandaan komen en die dan gericht behandelen.

Lees verder over 'Bloedanalyse'

Meditatie

Bij Meditatie leer ik je weer in contact te komen met jezelf. Meditatie is een krachtige ondersteuner van je eigen genezingsproces.

Lees verder over 'Meditatie'