Wat ik kan betekenen

Natuurgeneeskundig consult

Bij een natuurgeneeskundig consult benader ik je klacht vanuit vijf natuurgeneeskundige invalshoeken. In feite komen alle behandel vormen hier samen. Ik doe een uitgebreide intake, waarin we samen kijken naar meerdere aspecten van jouw gezondheid.

Lees verder over 'Natuurgeneeskundig consult'
Natuurgeneeskundig consult

Werkvormen en mogelijkheden

Goede voeding werkt

Goede voeding werkt

Buikpijn na het eten? Last van oprispingen, brandend maagzuur? Een zwaar gevoel na de maaltijd? Moe en weinig energie? Ieder jaar een kilootje zwaarder geworden, terwijl je oorspronkelijk slank was? Of gewoon nieuwsgierig naar wat nu gezond eten is…… Wat de aanleiding ook is, je bent van harte welkom voor een afspraak.

Lees verder over 'Goede voeding werkt'

Ontstress & Ontspan

In mijn praktijk kom ik veel verschillende mensen tegen, maar allemaal hebben ze wat gezondheidsklachten. Ze voelen zich uit balans, onrustig, vermoeid en hebben een tijdje hun eigen grenzen overschreden. Hierdoor voelen ze zich niet gelukkig en worden ze door hun gezondheidsklachten gehinderd om datgene te doen wat ze eigenlijk willen doen. Ik zorg in mijn natuurgekeenskundig consult voor diepe ontspanning, waardoor jij meer tot rust komt en er ruimte ontstaat om je weer prettiger te voelen.

Lees verder over 'Ontstress & Ontspan'
Reiki & ontspanning
Zonnebloem

EFT (Emotional Freedom Technique)

EFT richt zich op het behandelen van de beleving van een probleem. Je haalt de gebeurtenis of het trauma niet weg, maar je zorgt er wel voor dat de beleving van deze gebeurtenis geen stress meer veroorzaakt. De stress wordt als het ware van de gebeurtenis (trauma, fobie, emotionele klacht) afgehaald, waardoor je een volgende keer dat je in aanraking komt met deze gebeurtenis vanuit meer ontspanning kunt reageren. Het is een uitermate eenvoudige en doeltreffende methode die in de meeste gevallen blijvend resultaat oplevert.

Lees verder over 'EFT'

Levenskunst

Soms zit je even helemaal vast, je weet eigenlijk niet meer waarom je zo moe, onzeker of gestresst bent, je hebt vaak terugkerende gezondheidsklachten zoals migraine, oververmoeidheid, infecties, ontstekingen, of je hebt weinig zin om weer naar je werk te gaan. Voor je gevoel beland je iedere keer in dezelfde, ongewenste situatie. Wil je dit doorbreken? Dan wordt het tijd om zicht te krijgen op de voor jouw belemmerende gedragspatronen, zodat je in de toekomst anders kunt handelen.

Lees verder over 'Levenskunst'
Coaching
Bach Bloesems

Orthomoleculaire therapie

Chronische gezondheidsklachten, tomeloos vermoeid, burn-out, of valt je eten geregeld niet goed? Er zijn steeds meer aanwijzingen dat onze lichaamscellen niet goed worden gevoed als gevolg van onze levensstijl. Steeds meer onderzoeken tonen het belang aan van de juiste voeding bij het voorkomen en behandelen van chronische ziekten. Orthomoleculaire therapie is gericht op het optimaal voeden van onze lichaamscellen zodat de functie ervan kan verbeteren.

Lees verder over 'Orthomoleculaire therapie'

Touch for Health

Bij Touch for Health werken we samen. Aan de hand van spiertesten zoek ik samen met jou uit welke energiebaan geblokkeerd is en wat nodig is om de energie weer vrij te laten stromen en jouw zelf herstellend vermogen te activeren.

Lees verder over 'Touch for Health'
Touch for health