Van vermoeidheid naar meer energie

Moe, moe en nog eens moe. Herken jij dit en woon je in Zwolle of omgeving? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

 

1. Energie ~ Waar moet ik het vandaan halen?

Als je niet meer weet waar je de energie vandaan moet halen dan is een energetisch therapeut echt iets voor jou. Ik onderzoek met spiertesten uit de kinesiologie waar jouw energie stokt. Maar ook waar je op leeg loopt. Hierover gaan we dan in gesprek. Over het algemeen sta je niet meer in je eigen centrum. Daar gaat dus de eerste aandacht naartoe. Daarnaast werken we de blokkades weg met behulp van diverse technieken, bijvoorbeeld lymfemassage, aanraking van neurovasculaire punten of door hierover te praten. Soms werkt een bloesem goed ter ondersteuning. Het enige doel is dat de energie weer vrij kan stromen, zodat herstel kan inzetten.

 

2. Voeding en supplementen voor meer energie

Ook voeding komt aan bod, van welke voeding kom je tot rust en welke voeding draagt bij aan verder uitputting van de bijnieren. Dit is per mens verschillend, maar grofweg is beperking van suiker, meer zuiver water drinken en extra inname van groente en fruit voor iedereen van toepassing! Omdat de meeste mensen met vermoeidheid al jaren op de toppen van hun kunnen lopen, adviseer ik voedingssupplementen om het lichaam fysiek extra te ondersteunen. Ik maak hierbij gebruik van de orthomoleculaire inzichten om tot meer energie en een betere slaap te komen. De supplementen test ik altijd uit op het lichaam om zeker te weten dat ze ondersteunend werken.

 

3. Voorkomen is beter dan genezen

Om energie nu en in de toekomst te behouden, gaan we samen op zoek naar de patronen in je leven. Als je kunt inzien hoe de vermoeidheid is ontstaan dan is stap 1 gezet. Maar als we ontdekken waardoor dit komt, dan pas kunnen we echt aan de slag. We gaan met elkaar aan het werk om ervoor te zorgen dat je ander gedrag aanleert om jezelf beter te beschermen. Ik zet heel vaak meditatie in als hulpmiddel om meer contact met je gevoelsleven te maken. EFT gebruik ik veel om oude negatieve overtuigingen los te laten. Een fantastisch simpel en eenvoudig hulpmiddel met grote effecten.

 

Wil jij ook meer energie? Maak dan hier een afspraak in mijn praktijk voor alternatieve geneeswijze in Zwolle (Stadshagen)!

Nog geen reacties

Sorry, er kunnen op dit bericht geen reacties gegeven worden