Van de laatste loodjes naar meer energie!

Nog 5 weken en dan ……  begint de zomervakantie! Nog even doorbijten dus voor de mensen hier in regio Noord. En wat moet er vaak nog veel gebeuren zo’n laatste maand. Dat kost de nodige energie. Herken je dat? Het is net alsof er een soort deadline zit op de start van de vakantie. Alles moet en zal af. Tja, en eigenlijk zijn we nu al wat vermoeid en beginnen we uit te zien naar de vakantie.

 

Je hoort het ook vaak van de basisschool leraren. Zo’n 2 weken voor de grote vakantie begint, is het eigenlijk op. De kinderen zijn vermoeid en het is tijd voor ontspanning. Er komt niet veel meer uit hun handen. Er wordt vaker buiten gespeeld en er is meer tijd voor creativiteit. Het is gewoon klaar met het geleer voor dit jaar.

 

Deadlines of zelfopgelegde doelen?

Voor mij was het ook ieder jaar stevig doorpoten om al m’n deadlines te halen. Ik deed er zelf dus ook aan mee. Iedereen achter de broek aan zitten om weer een streep te kunnen zetten door één van de door mijzelf opgelegde doelen. Eigenlijk maken we elkaar gek. Als we elkaar wat de ruimte geven, kunnen sommige dingen echt wel verschoven worden tot na de vakantie.

 

Nu heb ik sinds een halfjaar m’n eigen praktijk in Zwolle en heb ik nog voldoende energie over om lekker door te werken tot de zomervakantie. Sterker nog, ik heb er m’n werk van gemaakt anderen te ondersteunen om gezonde keuzes te maken en ontspanning te vinden. Dit doe ik onder andere door het inzetten van Touch for Health. Een methode met spiertesten die helpt om geblokkeerde energie op te sporen en weer vrij te laten stromen.

 

Ontspanning en meer energie.

Dus herken jij je in bovenstaande en ben je stiekem ook al toe aan vakantie? Maar is de realiteit anders? Boek dan snel een afspraak voor half geld om ook te genieten van een spieren balans voor meer energie! Zo werk je lekker door en ga je ontspannen de vakantie in. Wil je direct een afspraak maken klik dan hier en kies voor ACTIE. Deze actie loopt t/m 15 juli voor €40,- en kan 1 keer per persoon worden gebruikt.

Nog geen reacties

Sorry, er kunnen op dit bericht geen reacties gegeven worden