Orthomoleculaire therapie

Chronische gezondheidsklachten, tomeloos vermoeid, burn-out, of valt je eten geregeld niet goed? Er zijn steeds meer aanwijzingen dat onze lichaamscellen niet goed worden gevoed als gevolg van onze levensstijl. Steeds meer onderzoeken tonen het belang aan van de juiste voeding bij het voorkomen en behandelen van chronische ziekten. Orthomoleculaire therapie is gericht op het optimaal voeden van onze lichaamscellen zodat de functie ervan kan verbeteren. Hierdoor wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Wat als goede voeding alleen niet werkt?

Voor mij is goede voeding altijd de basis. Goede voeding werkt! Maar soms heeft je lichaam het zwaar te verduren (gehad) en is het bijna niet mogelijk om de tekorten als gevolg van jouw ziekte weg te werken met goede voeding alleen. In dat geval ondersteunen we het lichaam tijdelijk met voedingssupplementen. Er is veel aandacht voor voeding en supplementen in de media. In mijn consulten test ik zowel via een orthomoleculaire intake als met behulp van technieken uit Touch for Health of een voedingssupplement bij jou past.

Hormonale klachten

Bij burn-out, hormonale klachten en spijsverteringsklachten zet ik geregeld supplementen in met goede resultaten. Ook mensen met ADHD hebben baat bij supplementen. Het is vaak een tijdelijke boost die ervoor zorgt dat je lichaam tot rust komt en gifstoffen kan afvoeren.

Voor jou?

Ik wil jou graag terugbrengen bij je gevoel, je bewust maken van de gezonde keuzes die je hebt, zodat jij weer in balans komt en je gezondheid ook.

Zullen we elkaar ontmoeten?