Bloesems

Je voelt je uit balans, je kunt niet helemaal bij je normale kwaliteiten komen. Het overkomt ons allemaal weleens. Dit kan het gevolg zijn van ziekte, maar ook gewoon omdat je het druk hebt of even niet zo lekker in je vel zit. Bloesems kunnen dan wat voor jou betekenen. Ze werken door op jouw emoties en kwaliteiten. Ze richten zich op hoe jij omgaat met ziek zijn en je uit balans voelen. Dit in tegenstelling tot de andere behandelvormen die zich meer richten op het ziek zijn zelf.

Ieder mens heeft kwaliteiten.

Door onze levenservaringen en door ziekte kunnen onze kwaliteiten ondergesneeuwd raken. De Bloesems ondersteunen om deze sneeuwlaag op te lossen en je kwaliteiten weer naar boven te halen. Tijdens een gesprek inventariseren we waar jij tegen aan loopt en waar jouw behoefte ligt, zodat we samen de juiste bloesems samenstellen. Je gebruikt ze  minimaal een maand en dan evalueren we de vorderingen en stellen we indien nodig het type en het aantal druppels bij aan de behoefte die er dan ligt.

 

Voor kind en volwassene

De bloesems zijn zowel voor kinderen als volwassenen bedoeld, inmiddels heb ik meerdere types in mijn assortiment. De traditionele Bach Bloesems, bloesems voor kinderen en bloesems om de chakra’s te balanceren. Voor kinderen gaan ze in op thema’s als gepest worden, gevoelig zijn, scheiding, schoolvrees, angsten, etc. Inmiddels heb ik mogen ervaren dat deze ook voor volwassenen veel kunnen betekenen.

Voor jou?

Ik wil jou graag terugbrengen bij je gevoel, je bewust maken van de gezonde keuzes die je hebt, zodat jij weer in balans komt en je gezondheid ook.

Zullen we elkaar ontmoeten?